Slim omgaan met water

Ruim een jaar was ik als communicatieadviseur aan het programma Water in Balans verbonden. Daarin gaat Waterschap Limburg samen met partners wateroverlast als gevolg van klimaatverandering tegen.

Regie in een slimme regio

Mijn eerste opdracht voor een overheidsinstantie! Als sr. communicatieadviseur van SmartwayZ.NL droeg ik bij aan goede bereikbaarheid en doorstroming van het verkeer in Zuid-Nederland.

Verbinden van duin & water

Als afdelingsmanager Communicatie a.i. zette ik me zes maanden in voor de versterking van de reputatie van Dunea als betrouwbare leverancier van drinkwater en specialist in duinbeheer.

Infographic ‘Roofbouw’

Veel producten die we in Nederland gebruiken, brengen elders in de wereld schade toe. Als interim communicatiemanager Market Change bij het Wereld Natuur Fonds liet ik daar voor Panda-magazine een infographic over maken.

Hoofdredacteur

Als hoofdredacteur Interne Media bij Jumbo Supermarkten was ik verantwoordelijk voor het bereiken en beraken van de meer dan 60.000 medewerkers.

Online communicatie

Voor online platform agriMORE schreef ik de corporate story, de briefing voor de webbouwer en de webteksten. Geruime tijd hield ik de social media accounts actief en gaf ik af en toe PR-advies.

Illustratie ‘Transparantie’

Hoe breng je MVO-thema’s in beeld? Een Spaanse illustrator vroeg ik onder meer de impact van transparantie uit te drukken.

Artikelen en columns

Over onder meer transparantie, greenwashing, effectief netwerken en de kracht van kwetsbaarheid heb ik in het verleden diverse artikelen, columns en blogs geschreven. De meest recente zijn op deze website gepubliceerd.